Vasilias
Πονηρή αλεπού made in Italy
Ταμείο με σπέσιαλ απόδοση το χθεσινό από την στήλη, με την τριάδα των goal/goal να προσφέρει απόδοση 7.17 μονάδες.
Έφτασε η ώρα των προημιτελικών για το Champions league, με τις πρώτες αναμετρήσεις να έχουν την τιμητική τους.
Άρσεναλ - Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου - Ίντερ, ανοίγουν την αυλαία σήμερα της φάσης των 8. Παράλληλα έχουμε παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.
-
** ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ : Αγωνιστική κάμψη για την Νόργουιτς, ωστόσο κάνει την προσπάθεια της και πολεμάει όλα τα παιχνίδια, έχοντας εμφανίσει 7 goal/goal στα τελευταία 8 παιχνίδια. Δέχεται γκολ κατά μέτρο όρο στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια της η Σάντερλαντ. G/G (
** ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ : Διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους ένα επίπεδο πάνω. Από 4 σερί over, εκ των οποίων τα 3 over 3.5 οι γηπεδούχοι, από 3 αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι. OVER 2.5 (
** ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΛΙΝΤΣ : Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους σε άνοδο και τους φιλοξενούμενους σε μετριότητα. Περιμένω να βρουν δίχτυα και οι δύο. G/G (1.
** ΑΡΣΕΝΑΛ - ΡΕΑΛ Μ. : Αυτή την πονηρή αλεπού που λέγεται Αντσελότι, δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να τον ψυχολογήσει. Προπονητής με…άντερα, δύσκολα να μπεις στο μυαλό του. Δύσκολη η σημερινή μάχη με την Άρσεναλ, ωστόσο αυτό το διπλό με απόδοση που ξεκινάει από 3, δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Η λογική λέει ότι η Ρεάλ θα επιχειρήσει να πάει την πρόκριση στην Μαδρίτη. Η δική μου λογική λέει να πάει το χέρι μου δεξιά. Θα το πληρώσω και θα μάθω λίγο πριν τα μεσάνυχτα. ΡΕΑΛ Μ. OVER 1.5 (3.00)
** ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. - ΙΝΤΕΡ : Σχεδόν στο μοίρασμα οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Προσεκτικά θα το πάνε και οι δύο, παίζοντας το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και τον φόβο να αποτελεί το κυρίαρχο συναίσθημα. Δεν βλέπω να μένουν στο μηδέν. G/G (1.80)
Ανάλυση - Αγώνες
Αγωνιστική κάμψη για την Νόργουιτς, ωστόσο κάνει την προσπάθεια της και πολεμάει όλα τα παιχνίδια, έχοντας εμφανίσει 7 goal/goal στα τελευταία 8 παιχνίδια. Δέχεται γκολ κατά μέτρο όρο στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια της η Σάντερλαντ.
Διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους ένα επίπεδο πάνω. Από 4 σερί over, εκ των οποίων τα 3 over 3.5 οι γηπεδούχοι, από 3 αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι.
Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους σε άνοδο και τους φιλοξενούμενους σε μετριότητα. Περιμένω να βρουν δίχτυα και οι δύο.
Αυτή την πονηρή αλεπού που λέγεται Αντσελότι, δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να τον ψυχολογήσει. Προπονητής με…άντερα, δύσκολα να μπεις στο μυαλό του. Δύσκολη η σημερινή μάχη με την Άρσεναλ, ωστόσο αυτό το διπλό με απόδοση που ξεκινάει από 3, δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Η λογική λέει ότι η Ρεάλ θα επιχειρήσει να πάει την πρόκριση στην Μαδρίτη. Η δική μου λογική λέει να πάει το χέρι μου δεξιά. Θα το πληρώσω και θα μάθω λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Σχεδόν στο μοίρασμα οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Προσεκτικά θα το πάνε και οι δύο, παίζοντας το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και τον φόβο να αποτελεί το κυρίαρχο συναίσθημα. Δεν βλέπω να μένουν στο μηδέν.
Προτάσεις - Συνδυασμοί ημέρας
ΑΓΩΝΑΣ | ΣΚΟΡ | ΠΡΟΓΝΩΣΗ | ΑΠΟΔΟΣΗ |
---|---|---|---|
Norwich City - Sunderland Peterborough United - Birmingham City Middlesbrough - Leeds United |
0 - 0 1 - 2 0 - 1 |
G/G Over 2.5 G/G |
|
Arsenal - Real Madrid FC Bayern München - Inter |
3 - 0 1 - 2 |
Real Madrid Over 1.5 G/G |
|
Arsenal - Real Madrid Arsenal - Real Madrid |
3 - 0 3 - 0 |
Kylian Mbappe to score or assist Jude Bellingham to score or assist |
|
Σύνολο: 135.53 |
Προηγούμενες αναλύσεις
- 12-04-2025: Ναυμαχία στο Πριγκιπάτο
- 11-04-2025: Κάλλιο αργά παρά ποτέ
- 10-04-2025: Δεν περνάς καλά στην Νορβηγία
- 09-04-2025: Καθαρίζουν με "στεγνό καθάρισμα"_____(TAMEIO...8.24) ΜΕ 3 ΣΤΑ 4 ΣΗΜΕΙΑ)
- 08-04-2025: Πονηρή αλεπού made in Italy
- 07-04-2025: Είμαστε οι επιλογές μας_____(ΤΑΜΕΙΟ...7.17)
- 06-04-2025: Φορτσάρει και πληρώνει_____(2 - ΤΑΜΕΙΑ...4.69 & 6.04) ΜΕ 8 ΣΤΑ 9 ΣΗΜΕΙΑ
- 05-04-2025: Φιλοξενούμενοι για φίλημα
- 04-04-2025: Για την επιβίωση και την ανάδειξη
- 03-04-2025: Στο ρελαντί σήμερα
- 02-04-2025: Δεν γλίτωνει σήμερα_____(ΤΑΜΕΙΟ...4.15)
- 01-04-2025: θα σύρει το χορό
- 31-03-2025: Στο “σβήσιμο”_____(ΤΑΜΕΙΟ...4.15)
- 30-03-2025: Το τρίπτυχο των ντέρμπι_____(2 - ΤΑΜΕΙΑ...4.68 & 5.83)
- 29-03-2025: Στο on ο ποδοσφαιρικός διακόπτης
