Vasilias
Ντέρμπι not, αναμετρήσεις φωτιά yes
Χωρίς το τεράστιο ντέρμπι αλλά με αναμετρήσεις φωτιά μπαίνουμε στην 6η αγωνιστική της League Stage του Champiobs league. Κατευθείαν στο ψητό.
-
** ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ. - ΣΕΛΤΙΚ : Πτωτική πορεία γράφει η αγωνιστική εικόνα της Ντιναμό με τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες στα 5 τελευταία. Μόλις μία ήττα για τους Σκωτσέζους σε 23 επίσημες εμφανίσεις φέτος με απολογισμό 19 νίκες και 59 τέρματα ενεργητικό. Η Σέλτικ θα σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές. ΣΕΛΤΙΚ OVER 1.5 (1.80)
** ΚΛΑΜΠ ΜΠ. - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ. : Τα 5 στα 6 όβερ 2.5 των γηπεδούχων και τα 8 στα 9 αντίστοιχα των φιλοξενούμενων προδιαγράφουν ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ. Αν βάλει κανείς στην εξίσωση και ότι κάποια στιγμή οι Πορτογάλοι θα βγάλουν εγωισμό το αποτέλεσμα θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους. OVER 2.5 (1.75)
** ΛΕΙΨΙΑ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ : Κάτι πάει να κάνει η Λειψία ή οποία επέστρεψε στο θετικό πρόσημο με 2 σερί νικηφόρα αποτελέσματα. Ακριβώς το ίδιο και για την Άστον Βίλα με 2 νίκες στο πρωτάθλημα. Έχουν τον τρόπο να βρουν από ένα γκολ. GOAL/GOAL (1.62)
** ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΡΕΑΛ Μ. : Ίσως το καλύτερο παιχνίδι για σήμερα. Περιμένω απολαυστικό ποδόσφαιρο ανάμεσα σε μια ομάδα όπως η Αταλάντα η οποία φέτος είναι στα καλύτερα της και σε μια ακόμα όπως η Ρεάλ η οποία αρκεί να πετάξει μέσα την φανέλα της. OVER 2.5 (1.65)
** ΜΠΡΕΣΤ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ : Χάσει κερδίσει η Μπρεστ θα εμφανίσει όβερ, είτε μόνο του είτε συνοδεία goal / goal Για την Αϊντχόφεν τα έχουμε ξαναπεί. Εργοστάσιο γκολ με 34 - 7 τέρματα στα τελευταία 8 παιχνίδια. OVER 2.5 (1.70)
** ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΙΝΤΕΡ : Πολύ δύσκολο παιχνίδι για πρόγνωση, ικανό να πάει παντού, όπου δεν βγάζεις άκρη ούτε με τριπλή παραλλαγή. Θεωρώ ότι το εκατέρωθεν σκοράρισμα δίνει στοιχηματική λύση. GOAL/GOAL (1.70)
** ΛΟΥΤΟΝ - ΣΤΟΟΥΚ : Σχεδόν στα ίδια οι δύο ομάδες με 2 πόντους διαφορά στην βαθμολογία και μέτρια αγωνιστική εικόνα φέτος. Από 2 ήττες και μια ισοπαλία προέρχονται οι γηπεδούχοι, από 2 ήττες και 2 ισοπαλίες οι φιλοξενούμενοι. Χ (3.40)
** ΣΕΦΙΛΝΤ Γ. - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ : Διασταύρωση σπαθιών βλέπω και εδώ. Με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες οι γηπεδούχοι, από 4 σερί νικηφόρα οι φιλοξενούμενοι. Δεν βλέπω να έχουμε νικητή. Χ (3.30)
ΤΡΙΑΔΑ 1
ΚΛΑΜΠ ΜΠ. - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ. ΟVER 2.5 (1.75)
ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΡΕΑΛ Μ. OVER 2.5 (1.65)
ΜΠΡΕΣΤ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ OVER 2.5 (1.70)
Σύνολο : 4.91 StoiximanΤΡΙΑΔΑ 2
ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ. - ΣΕΛΤΙΚ ΣΕΛΤΙΚ OVER 1.5 (1.80)
ΛΕΙΨΙΑ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ GOAL/GOAL (1.65)
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΙΝΤΕΡ GOAL/GOAL (1.70)
Σύνολο : 5.05 ΒΕΤ365ΔΥΑΔΑ
ΛΟΥΤΟΝ - ΣΤΟΟΥΚ Χ (3.40)
ΣΕΦΙΛΝΤ Γ. - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ Χ (3.30)
Σύνολο : 11.22 ΒΕΤ365
Ανάλυση - Αγώνες
Πτωτική πορεία γράφει η αγωνιστική εικόνα της Ντιναμό με τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες στα 5 τελευταία. Μόλις μία ήττα για τους Σκωτσέζους σε 23 επίσημες εμφανίσεις φέτος με απολογισμό 19 νίκες και 59 τέρματα ενεργητικό. Η Σέλτικ θα σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές.
Σχεδόν στα ίδια οι δύο ομάδες με 2 πόντους διαφορά στην βαθμολογία και μέτρια αγωνιστική εικόνα φέτος. Από 2 ήττες και μια ισοπαλία προέρχονται οι γηπεδούχοι, από 2 ήττες και 2 ισοπαλίες οι φιλοξενούμενοι.
Διασταύρωση σπαθιών βλέπω και εδώ. Με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες οι γηπεδούχοι, από 4 σερί νικηφόρα οι φιλοξενούμενοι. Δεν βλέπω να έχουμε νικητή.
![]() 10 Δεκεμβρίου |
Club Brugge |
![]() |
Live! - 92' 2-1 |
![]() |
Sporting CP |
![]() ![]() |
Τα 5 στα 6 όβερ 2.5 των γηπεδούχων και τα 8 στα 9 αντίστοιχα των φιλοξενούμενων προδιαγράφουν ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ. Αν βάλει κανείς στην εξίσωση και ότι κάποια στιγμή οι Πορτογάλοι θα βγάλουν εγωισμό το αποτέλεσμα θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους.
Ίσως το καλύτερο παιχνίδι για σήμερα. Περιμένω απολαυστικό ποδόσφαιρο ανάμεσα σε μια ομάδα όπως η Αταλάντα η οποία φέτος είναι στα καλύτερα της και σε μια ακόμα όπως η Ρεάλ η οποία αρκεί να πετάξει μέσα την φανέλα της.
Χάσει κερδίσει η Μπρεστ θα εμφανίσει όβερ, είτε μόνο του είτε συνοδεία goal / goal. Για την Αϊντχόφεν τα έχουμε ξαναπεί. Εργοστάσιο γκολ με 34 - 7 τέρματα στα τελευταία 8 παιχνίδια.
Κάτι πάει να κάνει η Λειψία η οποία επέστρεψε στο θετικό πρόσημο με 2 σερί νικηφόρα αποτελέσματα. Ακριβώς το ίδιο και για την Άστον Βίλα με 2 νίκες στο πρωτάθλημα. Έχουν τον τρόπο να βρουν από ένα γκολ.
Πολύ δύσκολο παιχνίδι για πρόγνωση, ικανό να πάει παντού, όπου δεν βγάζεις άκρη ούτε με τριπλή παραλλαγή. Θεωρώ ότι το εκατέρωθεν σκοράρισμα δίνει στοιχηματική λύση.
Προτάσεις - Συνδυασμοί ημέρας
ΑΓΩΝΑΣ | ΣΚΟΡ | ΠΡΟΓΝΩΣΗ | ΑΠΟΔΟΣΗ |
---|---|---|---|
Club Brugge - Sporting CP Atalanta - Real Madrid Brest - PSV |
live 2 - 1 2 - 3 1 - 0 |
Over 2.5 Over 2.5 Over 2.5 |
|
Dinamo Zagreb - Celtic RB Leipzig - Aston Villa Bayer 04 Leverkusen - Inter |
0 - 0 2 - 3 1 - 0 |
Celtic Over 1.5 G/G G/G |
|
Luton Town - Stoke City Sheffield Wednesday - Blackburn Rovers |
2 - 1 0 - 1 |
X X |
|
Σύνολο: 278.21 |
Προηγούμενες αναλύσεις
- 12-04-2025: Ναυμαχία στο Πριγκιπάτο
- 11-04-2025: Κάλλιο αργά παρά ποτέ
- 10-04-2025: Δεν περνάς καλά στην Νορβηγία
- 09-04-2025: Καθαρίζουν με "στεγνό καθάρισμα"_____(TAMEIO...8.24) ΜΕ 3 ΣΤΑ 4 ΣΗΜΕΙΑ)
- 08-04-2025: Πονηρή αλεπού made in Italy
- 07-04-2025: Είμαστε οι επιλογές μας_____(ΤΑΜΕΙΟ...7.17)
- 06-04-2025: Φορτσάρει και πληρώνει_____(2 - ΤΑΜΕΙΑ...4.69 & 6.04) ΜΕ 8 ΣΤΑ 9 ΣΗΜΕΙΑ
- 05-04-2025: Φιλοξενούμενοι για φίλημα
- 04-04-2025: Για την επιβίωση και την ανάδειξη
- 03-04-2025: Στο ρελαντί σήμερα
- 02-04-2025: Δεν γλίτωνει σήμερα_____(ΤΑΜΕΙΟ...4.15)
- 01-04-2025: θα σύρει το χορό
- 31-03-2025: Στο “σβήσιμο”_____(ΤΑΜΕΙΟ...4.15)
- 30-03-2025: Το τρίπτυχο των ντέρμπι_____(2 - ΤΑΜΕΙΑ...4.68 & 5.83)
- 29-03-2025: Στο on ο ποδοσφαιρικός διακόπτης
