Skip to main content

Mr. Big Shot

17 Δεκ 2024
17 Δεκ 2024

Μεγάλη μέρα σήμερα...

Καλησπέρα σας.

Όπως σας είπα χθες σήμερα θα πάμε για ένα μεγάλο μπαμ με ένα ωραίο funbet που θα ανέβει στο Telegram του Surfbet στις 18:00' για να μπορώ να βάλω και link ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνετε και να μην μπερδευτεί κάποιος και κάνει λάθος. Οπότε όποιος θέλει να το δει ας κάνει ένα join (Πάτα Εδώ).

Πάμε τώρα να πούμε 2 λόγια για τα χθεσινά που πήγαμε ένα ωραιότατο ταμείο με 5.95 απόδοση στην μια τριάδα μας και σε συνδυασμό με το live που έδωσα στο Telegram ήρθε ένα πολύ ωραίο κέρδος και χθες. Έπεσα πολύ έξω με τον Yabusele και τον Harden που χθες ξανά θυμήθηκε το σκοράρισμα. Πάμε τώρα στα σημερινά με Euroleague με πολλά και ενδιαφέροντα ζευγάρια και τελικό ΝΒΑ cup. 

1.Τριάδα 5.63 @ Stoiximan.

-Partizan vs Asvel

Theo Maledon - Πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ over 27.5 (1.85) 

-Παναθηναικός vs Milano

Kendrick Nunn - Πόντοι 18+ (1.62)

-Monaco vs Bayern

Devin Booker - Πόντοι 15+ (1.88).

Ξεκινάμε με Maledon που κάνει τρομερά πράγματα φέτος και δεν μπορώ να αγνοήσω ότι στα τελευταία 7 παιχνίδια έχει σημειώσει τα εξής στατιστικά (34,32,32,28,34,34 και 43). Μετά επιλέγω τον Nunn που η απουσία του στο προηγούμενο παιχνίδι με την Εφες μας έδειξε πόσο πολύ έλειψε από την ομάδα ιδιαίτερα στο σκοράρισμα. Και κλείνω με τον Booker που θεωρώ δεν θα δυσκολευτεί να βγάλει το όριο αυτό σήμερα γιατί παίζει περισσότερο στην περιφέρεια και τα σεντερ της Μονακό θα δυσκολευτούν να ακολουθήσουν. 

2.Τριάδα 5.54 @ Stoiximan.

-Maccabi vs Baskonia

Jaylen Hoard - Πόντοι 17+ (1.87)

-Pari vs Real 

TJ Shorts - Πόντοι και ασίστ over 27.5 (1.91)

-Alba vs Zalgkiris 

Lonnie Walker IV - Πόντοι 19+ (1.55).

Λοιπόν, εδώ πάω με Hoard που κάνει εκπληκτική σεζόν μέχρι στιγμής και σήμερα εξαιτίας της απουσίας του Rivero θα πάρει και επιπλέον χρόνο στο παρκέ. Συνεχίζω με τον MVP της Euroleague κατ' εμέ μέχρι στιγμής τον Shorts ο οποίος δεν καταλαβαίνει από αντιπάλους, όποιον και να έχει απέναντι του κάνει εκπληκτικά πράγματα και είναι από τους λίγους παίχτες που σκοράρει πολλούς πόντους με λίγες προσπάθειες σε όλα τα παιχνίδια. Κλείνω με Walker ο οποίος ηγείται στο σκοράρισμα της Zalgkiris μέχρι στιγμής. Έχει βρει τον εαυτό του και αυτό φαίνεται στο παρκέ και δεν νομίζω η άμυνα της Alba να καταφέρει να τον φρενάρει.

3.Δυάδα 3.20 @ Stoiximan.

-Παναθηναικός vs Milano 

Nikola Mirotic - Πόντοι και ριμπάουντ over 24.5 (1.80)

-Partizan vs Asvel

Tyrique Jones - Πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ over 21.5 (1.78)

Κλείνω σήμερα με Mirotic που νομίζω θα βρεί τρόπο να εκμεταλλευτεί τα χάλια της άμυνας του Παναθηναικού. Και τέλος θα πάω με Tyrique Jones της Partizan ο οποίος όσο δεν φορτώνεται με φάουλ θα βρίσκεται στο παρκέ γιατί έχει την εμπιστοσύνη του κόουτς, ειδικά σήμερα που μάλλον θα λείψει και ο Davies.  

Αυτά προς το παρόν. Στις 18:00' θα ανέβει το Funbet στο Telegram του Surfbet και μετά τους αγώνες της Euroleague θα ανεβάσω ένα δελτίο για τον τελικό του ΝΒΑ cup, το οποίο θα ανέβει και αυτό στο Telegram του Surfbet. Οπότε όποιος θέλει να το δει ας κάνει ένα join (Πάτα Εδώ).

Match of the Day
Racing Club
vs
Central Cordoba SdE

Προηγούμενες αναλύσεις

Match of the Day
Racing Club
vs
Central Cordoba SdE