Ο Παπαγιάννης βοήθησε τη Φενέρμπαχτσε να επιβληθεί στον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Παπαγιάννης της Φενέρμπαχτσε συνέβαλε σημαντικά στη νίκη της ομάδας του, πετυχαίνοντας 15 πόντους, οκτώ εκ των οποίων στα τελευταία 3:12, οδηγώντας σε εντός έδρας νίκη με 79-77 επί του Ολυμπιακού.
Η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να αποκρούσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού να επιστρέψει από το -16. Μετά από αυτή τη νίκη, η Φενέρμπαχτσε έχει πλέον ρεκόρ 5-1. Ο Γιώργος Παπαγιάννης εξέφρασε την άποψη ότι ο αγώνας ήταν δύσκολος από την αρχή, αλλά η προετοιμασία της Φενέρμπαχτσε αποδείχθηκε ευεργετική στο τέλος, εξασφαλίζοντας της μια επιπλέον νίκη. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν γεμάτα δράση, με τον Ολυμπιακό να έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει ή να κερδίσει το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς να μην τα καταφέρνει, με αποτέλεσμα να φτάσει το ρεκόρ του στο 3-3.
Η Fonbet σε υποδέχεται με σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση! Promo code FREE25
Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Δημήτρης Ιτούδης, ευχαρίστησε τόσο τις ομάδες όσο και τους φιλάθλους για τη συναρπαστική ατμόσφαιρα. Παρά τη νίκη τους, ο Ντάισον Πιέρ της Φενέρμπαχτσε δεν μπόρεσε να συνεχίσει να παίζει μετά το ημίχρονο λόγω πόνου στο πόδι. Οι παίκτες και των δύο ομάδων πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση, με τον Άλεκ Πίτερς του Ολυμπιακού να είναι ο πρώτος σκόρερ με 19 πόντους. Παρά την ήττα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, επαίνεσε την ομάδα του για τη βελτιωμένη της απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Ολυμπιακού κατέθεσε επίσημη διαμαρτυρία για την τέλεση επιθετικού φάουλ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Προτεινόμενα Άρθρα
Η ιδανική διατροφή για vegan αθλητές
Η Sarah Jessica Parker έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της
Ο Μέσι διαψεύδει τους μύθους για την αντιπαλότητά του με τον Ρονάλντο
Ο Γουεμπανιάμα ξεπέρασε τους KD, Μπούκερ με 38 πόντους στη νίκη των Σπερς
Πρόβλημα με Σλούκα και Βιλντόσα
Combo bets για μπάσκετ και ποδόσφαιρο στο Pamestoixima.gr!
Surfbet @ TikTok
Σχετικά Άρθρα
από: EuroLeague
Newsfeed
