21+ ΠΑΙΞΕ ΥΤΠΕΥΘΥΝΑ
Με 2 γκολ καθαρίζει
Νέο Ταμείο (5.08) είχαμε χθες στη στήλη.
Στα Banker of the Day νέο 4/4.
Επίσης νέο Ταμείο (11.81) στα HT/FT of the Day με 3/3 ημίχρονα – τελικά.
Εδώ, στον αφρό θα σας έχουμε πάντα.
Black Friday προσφορά χωρίς κατάθεση στη Novibet!
Μπείτε στην παρακάτω έρευνα κοινού να δούμε τα θέλω σας. Σας ετοιμάζουμε μαθήματα για να δείτε πόσο πιο εύκολο είναι το στοίχημα απ΄ότι θεωρεί όλος ο κόσμος.
Θα αλλάξετε όλο το σκεπτικό σας για το στοίχημα, με την αυτοπεποίθηση και τους κανόνες να σας οδηγούν. Εδώ στο Surfbet. την κορυφαία σχολή σκέψης του στοιχήματος.
Όλοι σας πρέπει να μάθετε πως σκέφτεται ο Μπουκ, έτσι θα μάθετε να σκέφτεστε σωστά…όπως σκέφτεται ο Μπουκ. Ο παίκτης που σκέφτεται όπως ο Μπουκ δύσκολα πάει φυλακή.
Μαγκιές, και μου σου του δεν περνάνε, σας έχουν για πρωινό.
Έχω να σας μάθω πολλά.
Και δεν μιλάω για το πώς αξιολογούν τις τιμές, αλλά πως σκέφτονται.
Ο Φίλλιπος είχε πάρει για παιδαγωγό του Μέγα Αλέξανδρου στα 12-13 του τον Αριστοτέλη. Πέρασαν 8-10 μήνες και ο Φίλλιπος ρώτησε τον Αριστοτέλη πως τα πηγαίνει ο Μέγας Αλέξανδρος στην εκπαίδευση. Ο Αριστοτέλης του είπε ότι «ακόμα δεν κάναμε τίποτα», και του λέει ο Φίλλιπος «τι κάνετε τόσους μήνες;» και απάντησε ο Αριστοτέλης το αξεπέραστο, «τον μαθαίνω να σκέφτεται»
Αυτά.
Περιμένουμε τη συμμετοχή σας.
Το μεσημέρι θα ανεβάσω τα Bets of the Day, μείνετε συντονισμένοι.
Ανάλυση - Αγώνες
Η αξία ανεβαίνει με το Over 1.5 πάνω στην Πίραμιντς, και αυτό επιλέγουμε, τουλάχιστον έτσι η τιμή δεν είναι για τα μπάζα.
Και εδώ εναλλακτικά κρατάμε το Over 2.5 με την Αλ Αχλί Κάιρο να το γράφει σε 4 από τα 5 πρώτα. Παίζει η βοήθεια και από την Σμούχα που έβαλε και έφαγε σε 4 από τα 5 πρώτα ματς.
Έβγαλε ένα καλό χρονικό διάστημα τελευταία η Λέκο με πολύ άσχημο αρχικό ξεκίνημα έχοντας 6 ήττες 1 ισοπαλία στις 7 πρώτες στροφές. Εκ διαμέτρου αντίθετα τα αποτελέσματα της Κόμο που έχει υπέρ της νταμπλ σκορ στην βαθμολογία.
Προσωπικά το βλέπω ως ένα παιχνίδι της σειράς, όπου αν κερδίσει το φαβορί θα είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα.
Τα αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα της Λάτσιο δίνουν και παίρνουν από την αρχή της σεζόν, θυμίζουν τον καιρό του Μαρτίου. Στερείται ισορροπίας και δείχνει ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Έχει την αβάντα σήμερα με νίκη να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη.
Η Σέλτικ με 1 βαθμό στον όμιλο και (3-11) τέρματα έχει αποχαιρετήσει. Στα μέτρα της Λάτσιο το ματς.
Τσάμπα βενζίνη καίει η Αντβέρπ με 4/4 ήττες και (3-14) τέρματα στον όμιλο. Μαζί με την Μπενφίκα είναι οι δύο ομάδες που έχουν τον Κίμωνα Κουλούρη στην βαθμολογία.
Η Σαχτάρ Ντόνετσκ με 6 βαθμούς πίσω από Μπάρτσα και Πόρτο 3 βαθμούς. Οπότε λέω Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Κακές και οι δύο. Ντέρμπι εντατικής, άμυνες χωνιά. 12/15 Over 2.5 η Χάλεσερ με 7/7 Over 2.5 εκτός έδρας.
Κοιλιά κάνει παραμένοντας χωρίς νίκη στα 5 πιο πρόσφατα η Πενιαρόλ αφήνοντας στην άκρη 5 νίκες στα 5 αμέσως προηγούμενα, με απολογισμό 2 ήττες εδώ και 12 αγωνιστικές με τα 7 από αυτά να τα δίνει εκτός έδρας.
Μόνιμη κοιλιά από πλευράς Ατλέτικο Φένιξ με 2 νίκες στα 12 τελευταία παιχνίδια όπου δεν έχει πετύχει πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα σε αυτά έχοντας την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.
Με 4 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα στα 6 τελευταία εκτός δείχνει δυνατή η Πενιαρόλ όπου σκόραρε και στα 6 συνολικά 11 φορές. Ότι γύρω στο 1.80, αποτελεί αδιαμφισβήτητη αντικειμενική αξία. Με 2 γκολ καθαρίζει.
Από παντού Νιούταουν. Σε 9 από τα 11 τελευταία απέτυχε να σκοράρει η Πόντιπριντ Τάουν, όπως επίσης και στα 5 τελευταία εκτός.
(22-19) τέρματα για την Μοντρόουζ στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. 28 γκολ πέτυχε στα ίδια 12 ματς η Φόλκερκ.
Άνοιξε η όρεξη της Νορθάμπτον με τις 2 σερί νίκες. Καλή η Μπλάκπουλ αλλά το σετάρισμα με τόσο μεγάλο φαβοριτισμό πάνω της δεν μου επιτρέπει μεγάλη αισιοδοξία παρότι έχει εύκολο γκολ. Συνιστώ προσοχή, λοιπόν, αν όχι αποχή.
Σε 8 από τα 10 τελευταία σκόραρε η Νορθάμπτον. Πάνω στις συνήθειες της.
Μπορεί να βοηθήσει και η Ανάν που πέτυχε 10 γκολ στα 6 τελευταία μέσα στην έδρα της και μετρά 4 Over 3.5 στα 6 πιο πρόσφατα. 26 γκολ πέτυχε εδώ και 12 αγωνιστικές η Χάμιλτον.
18 γκολ δέχτηκε σε 8 εντός έδρας αναμετρήσεις η Μπάρι Τάουν και αυτό είναι πρόβλημα. 15 γκολ πέτυχε σε 8 εξόδους η Πένιμποντ. Δεν το βλέπω υπό το φως της βαθμολογικής κατάταξης. Τα εντός εκτός τους μπορούν να αποφασίσουν.
Δεν είναι καλά από αρχές Οκτωβρίου η Κρόουλι με 5 ήττες 2 νίκες 1 ισοπαλία με ακολουθία τις 3 ήττες 1 ισοπαλία στα 4 τελευταία εκτός. Μία από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις της League Two αυτή της Νοτς Κάουντι. Σε 9 εντός πέτυχε 23 γκολ. Over 2.5
Βρήκε ντεφορμάρισμα την Μπέρτον με 3 ήττες 1 ισοπαλία με μόλις 1 γκολ στην επίθεση. Κατέβασε στροφές στα ακόμα πιο πρόσφατα η Πόρτσμουθ, παρόλα αυτά με 1 ήττα εδώ και 17 αγωνιστικές, ούσα η 2η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της League One.
Όχι εύκολο, αλλά περί δυνατοτήτων και πιθανοτήτων ο λόγος.
Ντόπα διπλό πήρε η Κόβεντρι στο τελευταίο ματς μέσα στην Μίλγουολ (0-3). Χωρίς νίκη η Πλίμουθ σε 8 εξόδους με 5 ήττες 3 ισοπαλίες με γενικά προβληματική άμυνα. 12/17 Over 2.5 για την φιλοξενούμενη. Over 2.5
Καλό χρονικό διάστημα διανύει η Μίντλεσμπρο από το τρίτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου με 7 νίκες 2 ήττες 1 ισοπαλία. Στο ίδιο χρονικό διάστημα η Πρέστον με 2 νίκες 5 ήττες 3 ισοπαλίες. Η άμυνα της δέχεται γκολ (23) στις 12 τελευταίες αγωνιστικές.
Δεν μπορώ να κακολογήσω τις πιθανότητες αυτού του άσου, βεβαίως και η Μίντλεσμπρο έχει αρκετά πράγματα υπέρ της.
Δε σκοράρει πάνω από 1 γκολ στα 6 τελευταία μέσα στην έδρα της η Χαλ Σίτι με 2 νίκες σε αυτά. Κάνει μια προσπάθεια η Ρόδεραμ με 2 ήττες εδώ και 7 αγωνιστικές.
Υπό σκέψιν..., ακόμα και για απέναντι.
13/19 Over 2.5 η Σουίντον που έρχεται από 5 G/G με 4 Over 2.5 σε αυτά. Με 5 G/G επίσης στα 6 τελευταία εκτός. Σκόραρε σε 8 από τα 10 τελευταία η Άκρινγκτον.
Υψηλά σκορ γράφει με 8 Over 2.5 επαληθεύσεις η Σάλφορντ Σίτι εδώ και 9 αγωνιστικές. Καλά τα νούμερα της και στα 6 τελευταία εκτός με 10 γκολ ενεργητικό.
Την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος έχει η Στόκπορτ με 40 γκολ σε 19 ματς πρωταθλήματος. Τι περιμένετε να γίνει;
G/G & Over 2.5 γράφει σε 5 απο τα 6 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος η Μάνσφιλντ. Από 2 νίκες 1 ισοπαλία έρχεται η Τρανμίρ με 7 γκολ στην επίθεση.
Στις 23 Σεπτεμβρίου η τελευταία νίκη της Χάρογκεϊτ μέσα στην έδρα της με 4 ήττες 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία εντός. Άλλα η Ρέξαμ με 4 νίκες στα 5 πιο πρόσφατα έχοντας 1 ήττα στο βάθος των 10 τελευταίων αγωνιστικών.
Από 4 ήττες έρχεται η Αρμπρόουθ με 14 γκολ παθητικό. Μπορεί να επωφεληθεί η Ντανφέρμλιν, αν και σαπάκι κι αυτή.
Ματς του "όσα παίρνει ο άνεμος". Το (14-7) τέρματα της Γουότφορντ στα 6 τελευταία εντός, και το (9-16) τέρματα της Νόριτς στα 6 τελευταία εντός μας στέλνουν σε επιλογές G/G η Over 2.5
Από 9 βαθμούς στον όμιλο διεκδικούν πρωτιά. Η έδρα δίνει δυνατότητα στην Μπαρτσελόνα να τελειώσει την υπόθεση υπέρ της. Αγωνιστικά με γκέλες σε Ράγιο και Σαχτάρ στα τελευταία εκτός. Η Πόρτο στα δικά της έχει λίγες καθαρές νίκες. Εύκολα η δύσκολα η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο.
Το μόνο που κρατάω είναι το Over 2.5 Ομάδες χωρίς ποδοσφαιρικό μυαλό με μόλις 1 βαθμό στα 4 πρώτα ματς με άμυνες που δέχτηκαν 11 και 10 αντίστοιχα.
Ελέγχει την κατάσταση η Μάντσεστερ Σίτι στον όμιλο με 4/4 νίκες και (12-3) τέρματα. Μόνη 2η με 9 βαθμούς η Λειψία δεν έχει άγχος. Σε 3 από τα 4 τελευταία εκτός γνώρισε ήττες η Λειψία για όλες τις διοργανώσεις.
Όμιλος σφαγή. Η Μίλαν έχει την ευκαιρία εκεί που ήταν τελειωμένη ν αλλάξει άρδην όλο το σκηνικό. Η Ντόρτμουντ πάει για να μην χάσει. Αμφότερες δεν είναι καλά από το τρίτο δεκαήμερο Οκτωβρίου.
G/G κι αυτό με το ζόρι, δεν μπορώ να το ψυχογραφήσω. Η ευκολία του αναποφάσιστου το G/G. Ακαδημαϊκό το ενδιαφέρον από πάρτη μου.
Έδειξε ανέτοιμη στον όμιλο η Νιούκαστλ με μόλις 1 νίκη σε 4 ματς. Τώρα μόνο με ακροβασίες μπορεί να το αλλάξει. Ούτε η Παρί Σεν Ζερμέν δικαιολόγησε το όνομα της με 2 νίκες σε 4 παιχνίδια. Κερδίζει στα 5 τελευταία εντός η Παρί Σεν Ζερμέν, με 1 νίκη στα ίδια 5 εκτός η Νιούκαστλ. Έχει Over 2.5 το ματς.
Θα το διαχειριστεί η Ατλέτικο Mαδρίτης, έχει τα φόντα. Κατέχει την 1η θέση, και σε περίπτωση μη ήττας σε κάθε περίπτωση παραμένει στην πρώτη δυάδα. Η Φέγενορντ αν ρισκάρει θα το πληρώσει.
ΑΓΩΝΑΣ | ΣΚΟΡ | ΠΡΟΓΝΩΣΗ | ΑΠΟΔΟΣΗ |
---|---|---|---|
Paris Saint Germain - Newcastle United FC Barcelona - Porto Young Boys - Crvena Zvezda |
1-1 2-1 2-0 |
1 1 Over 2.5 |
|
Fénix - Peñarol Middlesbrough - Preston North End Notts County - Crawley Town |
0-1 4-0 3-1 |
2 1 1 |
|
Coventry City - Plymouth Argyle Accrington Stanley - Swindon Town Stockport County - Salford City Mansfield Town - Tranmere Rovers |
1-0 3-4 0-0 2-2 |
Over 2.5 Over 2.5 Over 2.5 Over 2.5 |
|
Σύνολο: 134.5 |
Προηγούμενες αναλύσεις
- 20-04-2025: Χρόνια Πολλά και καλά με υγεία
- 19-04-2025: Ανεβάζει στροφές
- 18-04-2025: Από 3 νίκες έρχεται στο πρωτάθλημα
- 17-04-2025: Νίκη εκ νέου
- 16-04-2025: Στον Ναό του ποδοσφαίρου
- 14-04-2025: Το ξύπνημα απαραίτητο για την ομάδα του Κόντε
- 13-04-2025: Θα χαιρετίσουν και στο Combo of the Day με άσπρο μαντιλάκι
- 12-04-2025: Νίκη που την βάζει στην πρώτη εξάδα
- 11-04-2025: Σημάδια κάμψης και χάσιμο ισορροπίας
- 10-04-2025: Παίρνω έδρα
- 09-04-2025: Έρχεται η ώρα της Παρί Σεν Ζερμέν
- 08-04-2025: Για να την κερδίσεις πρέπει να πεθάνεις
- 07-04-2025: Ορίζει εξελίξεις
- 06-04-2025: Κερδίζει η Χαρτς
- 05-04-2025: Κάνει τη δική της προσπάθεια
